Våra koncept

Individuell träning

Individuell träning är någonting som vem som helst kan boka, oavsett ålder, nivå eller klubbtillhörighet. Du kan vara nybörjare eller spela på yttersta elitnivå – vi anpassar träningen efter dina behov!

Träningen är 30 eller 60 minuter lång. För att göra träningen roligare och mer effektiv använder vi oss gärna av den tekniska utrustningen som finns här på Supercenter!

Om du tar med dig en eller flera kompisar delar ni på kostnaden.

Välkommen!

Gruppträning

Gruppträning är ett komplement till den vanliga träning ni har i laget. Det spelar ingen roll vilken förening du tillhör - alla är välkomna att träna med oss!

Vem har inte varit på en fotbollscamp på sommaren och önskat att man kunde ha den typen av träning året om?

Med Gruppträningen är det möjligt! Skillnaden är att man på Gruppträningen ser sin grupp vid ett tillfälle per vecka under en fem- eller tioveckorsperiod, i stället för varje dag under en och samma vecka som på en camp.

Gruppträningarna är ofta tematiska och leds av kompetenta tränare från Supercenter. Träningen är 60 minuter lång.

Träningstid för lag och föreningar

Det går utmärkt att boka en plan för träning med ditt lag i Supercenter!

I planhyran ingår även bollar, västar och konor som står utställda vid planen när ni kommer till oss! Ni kan ha era egna ordinarie tränare som håller i passet eller boka in en av våra Supertränare.

Ju äldre spelare, desto färre kan man vara på planen under träningspasset. Testa gärna hur många spelare per plan som passar bäst för er! För att få ut mest av träningspasset är vår rekommendation att inte vara fler än 16 spelare per yta.

Målvaktsträning

I de flesta föreningar är målvaktsträningen någonting som är svår att få till, dels på grund av tid och möjligheter men också för att det helt enkelt glöms bort.

Hos oss på Supercenter är målvaktens träning lika viktig som träningen för lagets övriga spelare. På veckobasis genomför vi därför speciell målvaktsträning för alla åldrar oavsett tidigare erfarenhet – från nybörjare till yttersta elit. Målvaktsträningen är ett komplement till den vanliga träning ni har i laget och det spelar ingen roll vilken förening du tillhör.

Målvaktsträningarna är ofta tematiska till innehållet och är 60 minuter långa.

Pay & Play

Är du sugen på att spela lite spontanfotboll? Hos oss får du möjligheten året om! Ta med vänner, jobbarkompisar eller familjen och utmana varandra och ha roligt!

Du bokar Pay & Play i 60 minuter. Du kan även ha en fast tid varje vecka med ditt kompisgäng.

Superfotbollsskola 3-6 år

Låt ditt barn vara med i Superfotbollsskolan, en rolig fotbollslek för 3, 4, 5, eller 6-åringar!

Aktiviteten leds av erfarna ledare under 45-60 minuter varje lördag eller söndag under femton veckor (lördagar 31/8 till 14/12 eller söndagar 1/9 till 15/12 med uppehåll för höstlov vecka 44).

Spelarna kommer att träna tillsammans med andra kompisar i sin ålder under ledning av rutinerade ledare från Supercenter.

Supercenters verksamhet är ett komplement till din vanliga förenings verksamhet. Supercenters aktiviteter och event är tillgängliga för samtliga spelare i samtliga föreningar!

Superfritids

Låt ditt barn vara med i Superfritids, en fritidsverksamhet med rörelse och läxhjälp i fokus. Vi har nu öppnat anmälan för verksamhet på vardagar klockan 13:00 - 18:00.

Du kommer dit när du har slutat skolan, äter mellanmål med oss, gör läxorna (om du vill ha hjälp frågar du bara läxhjälpen på plats) och sedan spelar vi fotboll tillsammans under ledning av ledare från Supercenter i Supercenters fantastiska anläggning.

I Supercenter erbjuder vi fantastiska möjligheter till rolig träning på konstgräs inomhus. Centret är också utrustat med en mängd högteknologisk utrustning, som barnen får möjlighet att nyttja under tiden man är på Superfritids. Exempelvis har vi Teqball, Icon Ring, Precision Wall och Smart Goals.

Som förälder är upplägget fantastiskt! Vid hämtningsdags på eftermiddagen har barnen ätit mellanmål, gjort läxorna och tränat!

Gåfotboll

Inga målvakter, inga tacklingar. Och som namnet avslöjar är det förbjudet att springa.

Supercenter erbjuder Gåfotboll som passar dig som vill spela fotboll som motion. Gåfotbollen är i ett lugnare tempo vilket gör att den passar för alla. Du får motion, nya vänner och en trevlig stund.

Detta relativt nya koncept växer för varje dag som går! Ta med familj, vänner, nära och kära och testa på Gåfotboll hos oss. Det är superroligt!

Fystester, Screening och Fysträning

På Supercenter har du möjlighet att utföra fystester och genomgå en screening av kroppen, antingen som enskild individ eller som ett helt lag. Vi testar styrka, kondition, rörlighet och snabbhet. Supercenter följer noga studier och forskning för att på bästa sätt kunna utveckla spelare och lag.

Efter det hjälper våra fystränare er att skapa ett träningsprogram för att uppnå era mål.

I vår högteknologiska inomhusanläggning har vi alla redskap och personal som behövs för att kunna erbjuda er en väldigt hög kvalité på tester, utvärdering och analyser samt träning.

PS. Som förälder kan du träna i vårt gym medan ditt barn tränar hos oss.

Rehabträning

Du som har varit eller fortfarande är skadad kan behöva rehabilitering av din skada för att kunna komma tillbaka till fotbollsträningen så väl förberedd för full aktivitet som möjligt.

Oavsett om det rör sig om enklare skador som en fotledsstukning, ryggskott, eller ont i knät, eller till mer traumatiska skador som frakturer och nervskador, så är rätt rehabträning ett måste.

Vi utför detta med våra utbildade tränare. Kontakta oss för mer information!

Behandlingar (massage eller naprapati)

Hos oss kan ni boka antingen massage eller naprapati.

Massagen har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massagen används som behandlingsform i många olika sammanhang. Den hjälper bland annat till med att öka blodcirkulationen i musklerna, motverkar stress, hjälper kroppen att slappna av och ökar kroppens välbefinnande.

Naprapatbehandling innebär att manuella passiva och aktiva rörelser appliceras i syfte att påverka bind- och stödjevävnad, muskulatur och nerver så att funktionen i det neuromuskuloskeletala systemet optimeras och eventuell smärta minskar.

Precision Wall

Precision Wall är ett toppmodernt träningshjälpmedel som använder vibrationsteknologi för att leverera avancerad träningsutbildning både för lag och enskilda spelare.

Med 16 mål och ett brett utbud av träningslägen tillåter väggen att spela upp till 20 tillslag per minut. Den använder ett exakt poängsystem som utmanar spelare att avsevärt förbättra sina tillslag och ger tränaren också de viktigaste uppgifterna som gör det möjligt för dem att spåra spelarnas prestationer.

Precision Wall är bara en av våra många produkter som spelare/lag/föreningar kan boka och komma ner och testa.

Icon Ring

Icon Ring är en banbrytande fotbollsträningsprodukt som används av några av världens bästa klubbar för att påskynda spelarnas utveckling.

Ringen använder sig av LED-lampor och vibrationsteknik för att hjälpa spelare att förbättra ett brett spektrum av färdigheter, från passningar och tillslag till medvetenhet och uthållighet. Samtidigt erbjuder Icon Ring kvantifierbar dataanalys för att ge tränare insikt i spelarnas färdigheter och framsteg.

Icon Ring är en av våra många tekniska produkter som spelare/lag/föreningar kan boka.

Teqball

Teqball är en ny sportutrustning, som passar perfekt för professionella fotbollsspelare samt amatörentusiaster vars ambition är att utveckla sin tekniska kompetens, koncentration och uthållighet.

Allt vi behöver är en motståndare i den andra änden av Teqball-bordet och spelet kan börja!

Strukturen av ett Teqball bord, anpassat till reglerna, tillåter inte tur eller chans att störa spelet. Spelare kan bara lita på sina färdigheter och förmågor.

Välkommen in för att spela på en av fotbollens just nu roligaste och hetaste produkter!